Probuzeni :-)

26.05.2014 10:16

Sluníčko už nám pěkně hřeje, takže jsem se i já konečně probudil.... :-)) Abych to vzal trošku popořadě, musím se vrátit až do zimního období, během kterého se Jana Kopečná i Klárka Poledňáková účastnily soustředění pod špičkovými trenéry. V Bohuňovicích - Radovan Ciber,

v Kuníně - J.Kubrický a ve Skalách pod Josefem Kinclem, a  J.Jindrou.

 

1.3.2014

Ssplněn náš velký cíl provázený dlouhu přípravou, Klárka úspěšně složila zkoušky základního výcviku jezdce a získala licenci pony jezdce. Může již reprezentovat na oficiálních závodech pod záštitou České jezdecké federace.

 

14.3.-16.3.2014

Víkendový pobyt-zkrácený tábor, zaměřený na jízdy na koni a péči. Dětem se moc líbilo a většina se chce účastnit letních pobytů.

 

Začala také závodní sezóna

6.4. první výjezd na ESC Olomouc,Farmag ZM obsadil z 56 koní krásné šesté místo, v Z už jedna chyba.

12.4.-první výjezd Klárky na oficiální závody,“styl šampionát Nové Zámky“ v Z 0 trestých bodů a ZL 1 chyba

Farmag v ZM a Z skončil v polovině startovního pole.

19.4.-ESC Olomouc Farmag v ZM krásné druhé místo a v Z jedna chyba-13 místo.

3.5. Hradec nad Moravicí ,to jsme ale vymrzly,celý den pršelo a zima,ale Klárka s Fionou 60cm čistý parkur, bohužel pomalý. Ale v oficiální soutěži ZL moc pěkné páté místo, konkurence početná a pěkné výkony, takže hrdá mamka :-)

4.5.Bohuňovice oficiální pony parkury a opět styl šampionát Klárka v ZP i v ZLP 9 místo, ovšem hodnocení již mnohem lepší…zlepšujeme se

Devítka byla naše číslo pro tento den, protože i Farmag v ZM i Z 9 místa.

10.5. se nám velmi nedařilo ve Velké Polomi, ale aspoň vím, že na trávě parkur není to pravé ořechové. ZM čistý parkur, ale moc rychlý a v Z jedna chyba, ale chudák bruslil na trávě v každém obratu.